Mentor/ coach

Hur mår du på jobbet?
Känns det bra eller är det något som fattas?
Känner du att du gör skillnad och att du är uppskattad för det du gör?
Jobbar du med en chef och i ett företagsklimat som ger energi och gör dig motiverad?
Kan du vara ditt bästa jag?


Det som ger engagemang, motivation och kraft är olika för olika personer. Vad behöver du för att må bra och utvecklas?
Tveka inte att skicka ett mail eller ringa oss så berättar vi hur vi skulle kunna hjälpa dig att ta reda på det och stötta dig på vägen. info@edgensoul.se

Om mentorskap/coaching
Det är en grundläggande mänsklig drivkraft att känna mening och att man gör skillnad. Alla vill göra ett bra jobb men ibland är det inte så lätt. För att dina inre drivkrafter ska komma fram så behövs rätt förutsättningar - för dig.

Med rätt guidning och stöd så hjälper vi dig att förstå vad som är viktigt för dig och hur du kan komma mer till din rätt.
Vi hjälper dig att reflektera över hur du upplever din nuvarande situation och ger dig stöd till hur du skulle kunna utvecklas. Ju mer kunskap du har om dig själv desto klarare kan du se dina styrkor, dina behov och vad du längtar efter.

Mentorsprogrammet bygger på våra fyra grundpelare (CUBA):

  • Chefen (C)
  • Känna uppskattning (U)
  • Vara sitt bästa jag (B)
  • Arbetsklimatet (A)

Vi arbetar i tre steg:

  • I steg 1 ”HUR ÄR DET?” tittar vi på hur din arbetssituation ser ut idag. Hur det är och känns där du jobbar. Vi går igenom hur rollen och samarbetet med chefen fungerar men även hur privatliv och andra faktorer i ditt liv påverkar hur det känns på arbetet, för att bygga en grund för vilka utvecklingsmöjligheter som finns.
  • I steg 2 ”HUR ÄR JAG” tittar vi på vem du är, vad som är viktigt för dig, vad du drivs av, hur du kan få energi, vilka inneboende styrkor du har och hur du vill känna uppskattning.
  • I steg 3 ”HUR VILL JAG HA DET?” summerar vi insikterna från steg 1och 2 och ger förslag på frågor och tankar som kan hjälpa dig på vägen, för att trivas bättre där du är eller tänka på inför en ny anställning.


Vi ger dig stöd att se möjligheter, prioritera och agera för att ta några steg på vägen till en jobbsituation som känns meningsfull och där du ger dig själv chansen att använda din fulla potential.

Du är viktig – och din kraft behövs.
Ge dig själv chansen att må bra på jobbet.

Hör gärna av dig till oss på info@edgensoul så pratar vi om hur ditt behov ser ut och hur ett upplägg skulle kunna se ut som passar dig. Antingen via din arbetsgivare eller privat.